Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/11203
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Cruz, Michelle Ferro de Amorim | - |
dc.contributor.author | Góes, Rodrigo de Alcântara Maltez | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-09T17:59:10Z | - |
dc.date.available | 2017-10-09T17:59:10Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | GÓES, Rodrigo de Alcântara Maltez. Carboidratos de alto índice glicêmico x carboidratos de baixo índice glicêmico e sua influência na perda de peso e gordura corporal. 2016. 12 f. Artigo (Graduação) – Faculdade de Ciências da Educação e Saúde, Centro Universitário de Brasília, Brasília, 2016. | pt_BR |
dc.identifier.uri | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/11203 | - |
dc.description.provenance | Submitted by Fernanda Weschenfelder (fernanda.weschenfelder@uniceub.br) on 2017-10-09T17:59:04Z No. of bitstreams: 1 TCC Rodrigo Góes.pdf: 390710 bytes, checksum: b8818240871369d3d0476c282efb7dd1 (MD5) | en |
dc.description.provenance | Approved for entry into archive by Fernanda Weschenfelder (fernanda.weschenfelder@uniceub.br) on 2017-10-09T17:59:10Z (GMT) No. of bitstreams: 1 TCC Rodrigo Góes.pdf: 390710 bytes, checksum: b8818240871369d3d0476c282efb7dd1 (MD5) | en |
dc.description.provenance | Made available in DSpace on 2017-10-09T17:59:10Z (GMT). No. of bitstreams: 1 TCC Rodrigo Góes.pdf: 390710 bytes, checksum: b8818240871369d3d0476c282efb7dd1 (MD5) Previous issue date: 2017-10-09 | en |
dc.language.iso | pt_BR | pt_BR |
dc.title | Carboidratos de alto índice glicêmico x carboidratos de baixo índice glicêmico e sua influência na perda de peso e gordura corporal | pt_BR |
dc.type | TCC | pt_BR |
dc.date.criacao | 2017-10-09 | - |
Appears in Collections: | NUT - Graduação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TCC Rodrigo Góes.pdf | 381.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.