Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/12578
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Oliveira, Enaê Cristina dos Santos | - |
dc.contributor.author | Gaveia, Paloma Popov Custódio | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-17T20:10:15Z | - |
dc.date.available | 2018-09-17T20:10:15Z | - |
dc.date.issued | 2018-09-17 | - |
dc.identifier.citation | OLIVEIRA, Enaê Cristina dos Santos; GAVEIA, Paloma Popov Custódio. Análise de condições higiênico-sanitário dos food trucks do DF e adequação das legislações vigentes. 2018. 24 f. Monografia (Graduação) – Faculdade de Ciências da Educação e Saúde, Centro Universitário de Brasília, Brasília, 2018. | pt_BR |
dc.identifier.uri | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/12578 | - |
dc.description.provenance | Submitted by Haia Cristina Rebouças de Almeida (haia.almeida@uniceub.br) on 2018-09-17T18:56:13Z No. of bitstreams: 1 21319157.pdf: 947544 bytes, checksum: 522a99936713b5b79574af0e52e46c0e (MD5) | en |
dc.description.provenance | Approved for entry into archive by Fernanda Weschenfelder (fernanda.weschenfelder@uniceub.br) on 2018-09-17T20:10:15Z (GMT) No. of bitstreams: 1 21319157.pdf: 947544 bytes, checksum: 522a99936713b5b79574af0e52e46c0e (MD5) | en |
dc.description.provenance | Made available in DSpace on 2018-09-17T20:10:15Z (GMT). No. of bitstreams: 1 21319157.pdf: 947544 bytes, checksum: 522a99936713b5b79574af0e52e46c0e (MD5) Previous issue date: 2018 | en |
dc.language.iso | pt_BR | pt_BR |
dc.title | Análise de condições higiênico-sanitário dos food trucks do DF e adequação das legislações vigentes | pt_BR |
dc.type | TCC | pt_BR |
dc.date.criacao | 2018 | - |
dc.description.url | http://repositorio.uniceub.br/retrieve/33514/21319157.pdf | pt_BR |
Appears in Collections: | NUT - Graduação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21319157.pdf | 925.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.