Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/9834
metadata.dc.type: | Artigo |
Title: | Elaboração e aceitabilidade de pizza com farinha de arroz e grão de bico |
Authors: | Vilela, Janaína Rossato, Lauren Bastos, Priscila Lima, Camila de Moura e Gonçalves, Andrea Santos, Alessandra dos |
Keywords: | Grão de bico Arroz Maçã |
Citation: | VILELA, Janaína et al. Elaboração e aceitabilidade de pizza com farinha de arroz e grão de bico. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE GASTRONOMIA E CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2., 2016, Fortaleza. |
URI: | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/235/9834 |
Issue Date: | 23-Sep-2016 |
Appears in Collections: | RTR - Documentos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Elaboração e aceitabilidade de pizzas com farinha de arroz e grão de bico.pdf | 343.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.