Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/13476| metadata.dc.type: | TCC |
| Title: | Uso da Capsaicina e sua ação anticancerígena |
| Authors: | Oliveira, Pedro Henrique Machado |
| metadata.dc.identifier.orientador: | Maynard, Dayanne da Costa |
| Citation: | OLIVEIRA, Pedro Henrique Machado. Uso da Capsaicina e sua ação anticancerígena. 2019. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação em Nutrição) – Faculdade de Ciências da Educação e Saúde, Centro Universitário de Brasília, Brasília, 2019. |
| URI: | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/13476 |
| Issue Date: | 2019 |
| Appears in Collections: | NUT - Graduação |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 21602465.pdf | 572.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.