Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/13481| metadata.dc.type: | TCC |
| Title: | Biodisponibilidade de nutrientes na alimentação vegetariana |
| Authors: | Ferreira, Ana Carolina Ramos |
| metadata.dc.identifier.orientador: | Lima, Camila Melo Araujo de Moura e |
| Citation: | FERREIRA, Ana Carolina Ramos. Biodisponibilidade de nutrientes na alimentação vegetariana. 2019. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação em Nutrição) – Faculdade de Ciências da Educação e Saúde, Centro Universitário de Brasília, Brasília, 2019. |
| URI: | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/13481 |
| Issue Date: | 2019 |
| Appears in Collections: | NUT - Graduação |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 21603897.pdf | 174.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.