Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/14445
metadata.dc.type: | TCC |
Title: | A relação entre o consumo de alimentos ultraprocessados e o risco de câncer |
Authors: | Sganzerla, Alessandro Augusto Silva, Giovanna Timbó da |
metadata.dc.identifier.orientador: | Almeida, Simone Gonçalves de |
Publisher: | UniCEUB |
Citation: | SGANZERLA, Alessandro Augusto.; SILVA, Giovanna Timbó da. A relação entre o consumo de alimentos ultraprocessados e o risco de câncer. 2020. Monografia (Bacharelado em Nutrição) - Faculdade de Ciências da Educação e Saúde, Centro Universitário de Brasília, Brasília, 2020. |
URI: | https://repositorio.uniceub.br/jspui/handle/prefix/14445 |
Issue Date: | 2020 |
Appears in Collections: | NUT - Graduação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Giovanna Alessandro.pdf | 260.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.